Bouwen, schilderwerken, meubel- en interieurbouw en een eigen spuiterij. Van Rennes heeft alle disciplines in huis.

Onze visie

Inmiddels zwaait de vierde generatie Van Rennes al de scepter over dit gerenommeerde familiebedrijf. In bijna een eeuw uitgegroeid van een relatief klein schildersbedrijf tot een onderneming van formaat.  Dat begint met kennis, kunde en betrokkenheid. Weten waar je over praat en het leveren van de beste kwaliteit. En luisteren naar je opdrachtgever.

Van Rennes stelt zijn opdrachtgever(s) en klant(en) altijd centraal. Omdat zij bepalen wat Van Rennes gaat doen. Het onderwerp, de benodigde resources, de tijd- en projectplanning en niveau van afwerking. Vanuit het offertestadium, de uitvraag of aanbesteding tot en met de uiteindelijke uitvoering en oplevering. Van Rennes heeft de benodigde disciplines in huis of beschikt over de juiste partners in een uitgebreid en betrouwbaar netwerk.

vRe_schema

Bouwen zit in ons DNA

Het bouwbedrijf is de plek waar onze disciplines samenkomen. Of het nu gaat om nieuwbouw, aanbouw of restauratie, wij hebben alles in huis om een project van ruwe schets tot uiteindelijke oplevering te verzorgen: bouwkundig advies, planning en uitvoering, schilderwerk, interieur, duurzame energie, enzovoorts.

Het complete proces onder één dak. En dat heeft grote voordelen. Het volledige project is organisatorisch in één hand, met één aanspreekpunt en er is geen sprake van bij aannemers gebruikelijke tussenmarges binnen onze eigen business units.

 

Particuliere klanten, overheden, zorginstellingen, VVE’s en corporaties bieden wij onze bouwkundige diensten aan. Daarbij werken wij regelmatig samen met gerenommeerde architecten die onze visie op kwaliteit onderschrijven.

En bouwen doen wij met een scherp oog voor het milieu en duurzaamheid!