Het aanbrengen van geluidsisolatie in bestaande gebouwen is een kernactiviteit van de Van Rennes Groep. In samenwerking met het Ministerie van VROM en de gemeente Ede is begin jaren tachtig het eerste geluidsisolatie-project uitgevoerd. De jaren daarna is een ongekende ervaring opgedaan die door geen enkel ander bedrijf wordt geëvenaard. De zorg voor details, de afwerking, de wijze van uitvoering en het begrip over de impact op de bewoners hebben de hoogste prioriteit.

noise

Werken in bewoonde staat

Al deze werkzaamheden worden uitgevoerd aan woningen de geen eigendom zijn van de opdrachtgever. De gemeente of provincie of Rijkswaterstaat of ProRail geven opdracht om woningen van particulieren of woningcorporaties van geluidsisolatie te voorzien met als doel de overlast van verkeer in de breedste zin, binnen de woning tot een leefbaar niveau te brengen. Gedurende het hele traject zijn de woningen bewoond, dus alle werkzaamheden moeten met zorg en correcte planning worden uitgevoerd.

Onze medewerkers

Al onze medewerkers zijn geschoold en spreken altijd de Nederlandse taal. Elke medewerker heeft een VCA certificaat en wordt speciaal door ons opgeleid voor werken in woningen in bewoonde staat. We vinden het belangrijk dat we betrokken zijn en een verlengstuk zijn van de opdrachtgever en dat overlast tot een absoluut minimum wordt beperkt.

 

Delen: