vvevondelpark-300x251Vanuit de visie van Van Rennes gaat het bij Groot Onderhoud aan gebouwen om twee zaken: Het zo efficiënt mogelijk managen van de levensduur van een gebouw en daarmee de investering van de eigenaar. Dat gaat anderzijds hand in hand met de wensen van de bewoner of gebruiker, namelijk het verhogen van het woon-/werkcomfort en het revitaliseren en verduurzamen van het gebouw.

Groot onderhoud gaat een stap verder dan het normale onderhoud en vraagt dus meer van de opdrachtgever en de uitvoerder. De Van Rennes Groep begrijpt die uitdaging als geen ander.

De klant staat altijd centraal: diens wensen, eisen en verwachtingen maken wij waar.

Minimale overlast door gedegen planning en heldere communicatie.

De bewoner/gebruiker praat mee over het verloop en de planning van de werkzaamheden.

Kwaliteit staat voorop; op alle aspecten van het hele bouwproces.

Renovatie

De levensduur van een gebouw of object wordt door een aantal zaken bepaald. Regulier en groot onderhoud worden in de praktijk op enig moment opgevolgd door, al dan niet grootschalige, renovatiewerkzaamheden.

Afhankelijk van de toekomstvisie van de eigenaar kan worden besloten voor een gedeeltelijke renovatie, op bijvoorbeeld bouwkundige elementen, of voor een totale renovatie, waarbij het gebouw ook een hele nieuwe bestemming kan krijgen.

Met behulp van kennis en kunde van de Van Rennes Groep kan een gedegen inschatting worden gemaakt van de mogelijkheden voor bewoner en/of gebruiker. Het creëren van een nieuwe woon- of werkomgeving op basis van de demografische ontwikkelingen, nieuwe doelgroep(en) of veranderingen in het leefgebied en de visie van de opdrachtgever zijn daarbij de leidraad. Zo wordt vastgoed tijd- en toekomstbestendig.

De Van Rennes Groep is specialist in groot onderhoud en renovatie. Door de unieke bedrijfsstructuur met alle relevante disciplines in eigen huis, met al ruim 95 jaar ervaring en vakmanschap, met een eigen vakkundig team en een frisse en vernieuwende kijk zijn we oprecht en met vertrouwen partner in het hele bouwtraject.

Delen: