Welkom bij de Van Rennes Groep

Gestart in 1921 is de Van Rennes Groep een bedrijf met bijna honderd jaar ervaring, kennis en specialisme. Hoge kwaliteit is een belangrijk uitgangspunt, maar is tegelijkertijd ook het minste wat van een professionele organisatie als Van Rennes Groep verwacht mag worden. Bouwen, renoveren en schilderen zijn de belangrijkste specialisme. In deze vakgebieden heeft Van Rennes veel disciplines en vakmannen in huis. Van Rennes werkt in opdracht van zorginstellingen, bedrijven en particulieren.  

Duurzaamheid is een belangrijk uitgangspunt binnen de Van Rennes Groep. Dit geldt niet alleen voor bijvoorbeeld het scheiden van afval op de bouwplaats en het maken van bewuste (duurzame) keuzes qua materialen en voor het wagenpark maar ook voor het plaatsen van zonnepanelen op het dak van het kantoor. Niet alleen op het gebied van duurzaamheid maakt Van Rennes deze bewuste keuzes maar ook als het gaat om maatschappelijk verantwoord ondernemen is dat het geval. Een goed voorbeeld hiervan is de deelname in projecten waarbij mensen met afstand tot de arbeidsmarkt reïntegreren. 

Naast elkaar staan en niet tegenover elkaar is hetgeen waar Van Rennes voor staat. Respect is een belangrijk uitgangspunt in de organisatie en wordt door alle medewerkers uitgestraald maar wordt ook terug verwacht van haar klanten. Samen komen tot de meest efficiënte projecten om het hoogst haalbare resultaat te bereiken. Dat doe je niet alleen, dat doe je samen!

Onze werkwijze

Wij werken met wederzijds respect van en naar de klant. Naast elkaar staan om het mooiste resultaat te bereiken is het uitgangspunt. Heldere communicatie en nauwe samenwerking met onze opdrachtgevers en bewoners zorgen ervoor dat wij al bijna een eeuw naast de klant staan om samen zijn of haar wensen te realiseren. 

Van Rennes Groep werkt vanuit haar kernwaarden. Deze kernwaarden zijn: respect, duurzaam, afspraak is afspraak, persoonlijk en samen. Al onze medewerkers werken volgens deze kernwaarden. Met een laagdrempelige en plezierige werksfeer stimuleren wij eigen initiatief van onze medewerkers om zo met elkaar het beste resultaat te bereiken. Wij staan niet alleen als medewerkers naast elkaar maar gaan ook graag naast u als klant staan. Alleen samen bereiken wij het beste resultaat.

Normering en certificeringen

Kwaliteit is ons uitgangspunt. Daarom is de Van Rennes Groep in het bezit van diverse normeringen en certificeringen. U kunt hierbij bijvoorbeeld denken aan ISO-9001, VCA en de CO2 prestatieladder. De Van Rennes Groep werkt conform de uitgangspunten van de CO2-prestatieladder en zet in op hergebruik van materialen. Daarnaast zijn wij aangesloten bij OnderhoudNL en Bouwend Nederland en zijn wij daarmee erkend onderhoudsspecialist. Wij werken volgens de kwaliteitsnormen van de Stichting AF-Erkenningsregeling. De AF-erkenningsregeling geeft aan dat Van Rennes beschikt over alle relevante milieu-, vak- en bedrijfstechnische certificaten en daarmee u als opdrachtgever maximale zekerheid kan bieden. 

Uw garanties

De Van Rennes Groep is een bedrijf dat met veel plezier en aandacht in opdracht van zorginstellingen, bedrijven en particulieren haar kennis en vakmanschap inzet voor bouwen, renoveren en schilderen. Alles wat wij doen gebeurt met aandacht en vanuit onze kernwaarden. Kwaliteit is altijd ons uitgangspunt en ook het minste wat u van ons kunt verwachten. Door samen te werken met de Van Rennes Groep kiest u voor kwaliteit en een duurzame samenwerking. Wij verdiepen ons in vraagstukken en komen graag met de beste adviezen. Wij leveren innovatieve oplossingen die goed zijn voor u als opdrachtgever maar ook voor de gebruikers van het vastgoed. Eén van onze kernwaarden is samen en deze garantie kunnen wij u geven. Wij gaan samen met u aan de slag om te komen tot een eindresultaat waar u meer dan tevreden over bent en waar wij met een glimlach naar terug kunnen kijken. 

Duurzaam in denken en doen

Wij zijn zuinig op de aarde en duurzaamheid is verweven in ons bedrijf. Hoe wij dit doen? Denk onder andere aan de keuzes die wij maken voor ons wagenpark. Ook hebben wij zonnepanelen op het dak van ons kantoor liggen en afval stromen scheiden op de bouw is iets wat wij al jaren doorgevoerd hebben in onze werkwijze. Ook in de keuzes die wij maken voor leveranciers is duurzaamheid een belangrijk uitgangspunt. De wereld is van ons allemaal en aan duurzaamheid werken wij samen. Samen heeft bij ons een oprechte betekenis. Wij investeren niet alleen in duurzaamheid maar zeker ook in onze medemens. Dit doen wij onder andere door het deelnemen aan een project waarbij mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt geplaatst worden bij ons bedrijf. Wij hebben hier al meerdere positieve ervaringen mee en een aantal van deze mensen zijn inmiddels bij ons in vaste dienst.

Scroll to top