Welkom bij de Van Rennes Groep

Thuis in uw huis. Een plek waar u leeft, wellicht ook werkt, tot rust komt, ontspant en geniet van de gezelligheid met familie en vrienden om u heen. Uw woonwensen en woonbehoeften ontwikkelen zich gedurende uw hele leven. De van Rennes Groep helpt u graag uw woonwensen te vervullen.

Nieuwbouw

Altijd al de droom gehad om zelf uw woning te realiseren? Voor de bouw van een (nieuwe) woning bent u op zoek naar een ervaren partner. Een partner die naast u staat en u met haar creativiteit, ervaring, kennis en kunde voorziet van het beste advies. Een partner waar u op kunt vertrouwen en waarmee uw droom verwezenlijkt wordt. De Van Rennes Groep is uw ideale partner in dit traject. Wij gaan graag samen met u aan de slag. 

Verbouwen

Meer ruimte in uw woning door het realiseren van een uitbouw? De tweede verdieping vergroten door middel van een dakkapel? Een andere (meer efficiënte) indeling? Voor het vergroten van uw woongenot en het verbouwen van uw woning bent u bij ons aan het juiste adres.

Onderhouden en renoveren

Uw prachtige monumentale pand renoveren en terugbrengen in de oude staat? Uw woning voorzien van nieuwe beglazing? Of overweegt u uw keuken of badruimte op te knappen? Onderhouden en renoveren zijn één van de disciplines waarin onze vakmensen graag met u meedenken om het beste resultaat te realiseren.

 

Verduurzamen

U wilt uw steentje bijdragen aan de wereld waarin wij leven? Dit kunt u bijvoorbeeld doen door het isoleren van het dak, de muren of de vloer van uw woning. Uw woning voorzien van een warmtepomp, dubbelglas of zonnepanelen zijn andere mogelijkheden. Wij helpen u graag om de CO2 uitstoot te verminderen en te besparen op uw energiekosten.

Wilt u meer informatie of een vrijblijvende afspraak?

Bel dan met (0317) 422 066 of stuur een mail via de knop hiernaast.
Scroll to top