Welkom bij de Van Rennes Groep

Eerste klas ervaring in de zorg

Het uitvoeren van werkzaamheden in zorginstellingen, ziekenhuizen en verpleeghuizen vraagt niet alleen om een partner die hier veel ervaring in heeft maar zeker ook om een specifieke klantgerichte aanpak. De Van Rennes Groep heeft een zeer ruime ervaring in de zorgsector en vindt naast het leveren van een hoge kwaliteit het van groot belang om werkzaamheden samen met u als opdrachtgever uit te voeren. Door samen te werken bereiken wij, ook als het wonen en werken in de complexen gewoon door gaat, het beste resultaat met zo min mogelijk overlast. 

Strategisch vastgoedonderhoud

Bij vastgoed onderhoud gaat het, in onze visie, om twee zaken: het zo efficiënt mogelijk managen van de levensduur van een gebouw met daarbij de investering van de gebouweigenaar. Dit gaat hand in hand met het verhogen van het woon-/werkcomfort en het revitaliseren en verduurzamen van het gebouw. Wij gaan bij strategisch vastgoed onderhoud een stap verder dan het normale onderhoud. Dit vraagt meer van zowel de opdrachtgever als de uitvoerende partij. De Van Rennes Groep begrijpt dit als geen ander en pakt deze uitdaging graag met twee handen aan.

Alle disciplines in huis

Of het nu gaat om nieuwbouw, een aanbouw of restauratie. Bij de Van Rennes Groep komen al deze disciplines samen. Wat u hier van merkt? Wij hebben alles in huis om een project, van de eerste schetsen tot de uiteindelijk oplevering naar uw volledige tevredenheid uit te voeren. Wij staan u bij met bouwtechnisch en duurzaam advies, denken met u mee over de planning, nemen de uitvoering voor onze rekening, verzorgen het schilderwerk en indien gewenst behoort zelfs interieurbouw tot de mogelijkheden. U heeft te maken met één aanspreekpunt en wij ontzorgen u (indien gewenst) volledig. 

Verduurzamen

De wereld is van ons allemaal. Wij zijn gezamenlijk verantwoordelijk hoe wij met haar omgaan. Het verminderen van onze CO2 uitstoot en het reduceren en optimaliseren van het energieverbruik waarbij tegelijkertijd het comfort omhoog gaat en de kosten omlaag gaan. Wij adviseren u graag over duurzame mogelijkheden waarbij ook u een (duurzaam) steentje bijdraagt. 

Contact opnemen?

Klik op de knop rechts voor meer informatie of een vrijblijvend gesprek of bel direct met (0317) 422 066
Scroll to top